3 joves preparen una emboscada a un repartidor per atracar-lo al barri del Palau

Continuen els robatoris, o en aquest cas, els intents de robatoris a la ciutat de Mataró. En els darrers dies, diversos establiments i persones han denunciat actes delictius. Un dels més recents és el que han donat a conèixer des del Bar of Duty, un establiment conegut per la seva ambientació basada en videojocs bèl·lics i que està situat al carrer de la Riera, a prop del Parc Central.

Des del local, expliquen que aquest passat dilluns van rebre una comanda a nom de ‘Maria’ a través de l’aplicació ‘Just Eat’ per entregar-la al carrer Siete Partidas, al barri del Palau. En veure que un dels elements de la comanda no estava disponible, van trucar al número de telèfon que s’havia indicat en el moment de formalitzar l’encàrrec per mirar de trobar una solució. La resposta els va sorprendre ja que l’interlocutor era un home que, segons detallen des del Bar of Duty, amb prou feines parlava castellà i que va posar especial èmfasi amb que substituïssin el producte per qualsevol altre i que entreguessin la comanda al més aviat possible.

La sorpresa pel repartidor va ser que quan va arribar al lloc de l’entrega, 3 joves l’esperaven asseguts en un banc. En veure’l es van posar clauers als punys i van començar a perseguir-lo per robar-li el patinet elèctric i el que pogués portar al damunt. Per sort, el repartidor va poder fugir.

En arribar al bar, va comunicar els fets al seu encarregat i van posar-se en contacte amb els Mossos d’Esquadra. Tal com ha explicat el repartidor a Mataró Audiovisual, no van acabar interposant la denúncia ja que els Mossos els hi van explicar que al no haver estat agredit ni robat, aquesta tindria poc recorregut. A més, també van notificar el que havia succeït a ‘Just Eat’. Des de l’aplicació es van posar en contacte de nou amb el client per indicar-li que si encara volia la comanda, havia d’aproximar-se fins al local ja que l’entrega no es faria a domicili. La veu que va contestar aquesta trucada, afirmen, era la mateixa que havia demanat que s’entregués la comanda urgentment. Des del Bar of Duty, creuen que la targeta amb la qual es va fer el pagament, possiblement havia sigut robada.

Informa: L.Sanmiquel