3 detinguts a Calella per estafar objectes valorats en 1,7 milions d’euros

Els arrestats, tots membres d’una mateixa família, haurien combinat les estafes conegudes com a ‘Rip Deal’ (tracte fraudulent) i ‘Love Scam’ (estafa de l’amor) per apropiar-se de set rellotges de luxe i un vehicle d’alta gamma que una dona havia heretat

Fotografia: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra detenen 3 persones a Calella que haurien estafat a una dona objectes per un valor de 1,7 milions d’euros. Els detinguts, tots membres d’una mateixa família, haurien fet servir les estafes conegudes com a ‘Rip Deal’ o ‘Love Scam’. Un dels integrants d’aquesta organització criminal va iniciar, suposadament, una relació sentimental amb una dona que havia enviudat feia poc i que havia patit violència de gènere. Aprofitant-se d’aquesta situació de vulnerabilitat, la va convèncer per vendre’s set rellotges de luxe i un vehicle d’alta gamma que havia heretat. A canvi, li va donar uns diners que la policia catalana ha pogut constatar que eren falsos, el que es coneix com a ‘Rip Deal’. Va ser precisament arran d’aquesta estafa que es va posar una denúncia i que va començar la investigació.

La detenció es va produir el passat 4 d’agost a Calella. Agents dels Mossos d’Esquadra van arrestar 3 persones i durant l’escorcoll del domicili es van intervenir objectes de luxe com ara complements de cuir, sabates, perfums, rellotges de primeres marques i dos vehicles d’alta gamma. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 14 de Barcelona qui va decretar-ne l’ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions tal com confirma la policia catalana.