27 denúncies per saltar-se les mesures Covid a Mataró

Segons l’Ajuntament no es detecta una variació entre el nombre de denúncies interposades durant la Setmana Santa i les xifres anteriors

La Policia Local de Mataró ha hagut d’interposar fins a un total de 27 denúncies a la ciutat per no respectar les mesures restrictives que pretenen  evitar l’expansió de la Covid-19. 27 infraccions que s’han interposat des del dia 1 d’abril, dijous passat, i que han coincidit amb els dies de Setmana Santa. 25 d’aquestes 27 denúncies s’han produït durant la nit i per tant, a persones que circulaven per la via pública incomplint el toc de queda. Segons ha pogut saber Mataró Audiovisual, cap d’aquestes infraccions nocturnes s’ha interposat a locals, bars o establiments d’oci, sinó a persones que deambulaven pel carrer.

Segons l’Ajuntament de Mataró es tracta d’una tendència similar a la de les últimes setmanes i no s’ha detectat cap increment del nivell d’incompliment de les mesures de seguretat coincidint amb aquests dies festius. Tampoc s’ha detectat cap festa il·legal o similar al municipi, tal com a passat en altres poblacions de Catalunya.

Informa: M.Gómez