250 persones es concentren per condemnar la mort violenta de la menor

La concentració en rebuig de la mort violenta de la menor mataronina ha aplegat a unes 250 persones que han fet un llarg minut de silenci a les portes de l’Ajuntament. Ha estat el propi consistori qui ha convocat la concentració, aquest dimarts a la tarda, i que ha durat poc més de deu minuts. Encapçalada per l’alcalde de la ciutat, David Bote, que ha estat acompanyat de diferents regidors socialistes però també dels d’En Comú Podem Mataró, ERC-MES, Junts per Mataró i Ciutadans. Bote s’ha dirigit  a la ciutadania amb el mateix comunicat que ja havia fet públic el mateix dimarts al matí fruit de la Junta de Portaveus extraordinària. Ha volgut expressar també que la violència impedeix l’accés als drets fonamentals a la lliure ciutadania.

Entre el públic també hi ha tingut presència l’Associació Teixit de Dones que s’ha sumat al rebuig de qualsevol violència i que han assegurat que es tracta d’un cas amb moltes ombres.

Recordem que la menor va ser trobada morta diumenge a la nit al carrer Burriac del barri de Cerdanyola i que es tractaria d’una adolescent de 13 anys i origen rus. El cas es troba sota secret de sumari, en mans del Jutjat d’Instrucció número 3 de Mataró, tot i que l’alcalde David Bote, aquest dimarts ha confirmat que es tractaria d’un cas d’homicidi.

Informa: M.Gómez / E.Andrés

Tags: