250 mil euros més per a l’institut Les Cinc Sénies

Institut les Cinc Sénies

L’Institut Les Cinc Sénies incorporarà nous mòduls prefabricats de cara al curs vinent. Per acollir a la nova fornada d’alumnes de primer d’ESO i pujar de curs els qui els pertocarà està a segon, la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Maresme i al Vallès Oriental, Carmina Pinya, ha anunciat aquest dijous que ja tenen prevista una partida econòmica de pràcticament 250 mil euros. El Departament ja havia fet una inversió de 370 mil euros amb la posada en marxa del nou insitut el curs passat i ara es planteja ampliar-lo per permetre el seu creixement. De la mateixa manera, Pinya també ha confirmat que s’avança en la gestió per a la construcció del nou edifici.  

Es preveu que amb la nova partida econòmica que plantegen des de Serveis Territorials es puguin incorporar 3 mòduls, 2 de grans que es transformarien en aularis i un de més petit que serviria per connectar els mòduls més grans en forma de passadís. Una decisió que aplaudeixen des de l’Ajuntament. 

Informacions, les d’aquest dijous, que s’han donat a conèixer en la visita d’obres dels entorns del mateix centre educatiu. En aquesta zona s’hi està fent una neteja i esbrossada general arrencant les canyes i retirant els arbres que estan malalts i no es poden recuperar. A més a més, es condiciona l’àmbit que s’utilitza de correcan, es col•locarà una font i es crearà una zona d’estada amb la incorporació de bancs, papereres i enllumenat. Aquestes obres tenen una durada prevista de 2 mesos i un import de prop de 95.400 euros.

Informa: M.Gómez