200 botigues de Mataró participen en el Black Friday

Sembla que el Black Friday ha arribat a Mataró per quedar-s'hi. 200 botigues de la ciurar participen en aquest dia o setmana de promocions i rebaixes. Tot i que en els últims dos anys s'ha mantingut força estable el nombre de comerços que s'hi sumen, aquest any fins i tot ha augmentat la xifra.
Segons Jordi Novo, president de Negoci, Empresa Mataró (NEM), la campanya hauria de ser positiva pel teixit comercial de la ciutat, ja que ajuda a activar el mes de novembre previ a la campanya de Nadal que històricament, diu, sempre ha estat més fluix.
Des de primera hora del matí el Black Friday ja s'ha notat a les botigues. Els dependents asseguren que és un dia molt esperat i que els clients ja fa dies que entren a consultar preus i productes.
Tot i que com explicàvem, cada vegada hi ha més comerços que s'hi sumen, també n'hi ha que ho fan a contracor. Alguns botiguers no estan a favor del Black Friday perquè no poden competir amb grans superfícies.
Hi ha comerços que han optat per oferir descomptes durant tota la setmana i altres només el divendres o el cap de setmana. El tipus de promocions és molt variat, des de rebaixes del 10% fins al 40% o 50%.

Informa: J.Peñaranda