×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

20 anys de la Biblioteca Pompeu Fabra amb ganes de seguir evolucionant

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra el seu vintè aniversari. Ho fa amb la voluntat de seguir evolucionant i així, amb l'objectiu de convertir-se en un lloc de referència cultural on els usuaris puguin experimentar. De manera que la Biblioteca Pompeu Fabra planteja que a l'equipament no només s'hi pugui consumir un llibre determinat sinó que s'obtingui informació de manera innovadora. Amb el vintè aniversari la biblioteca engreixa les seves activitats programades, com és la del Club del Llibre celebrat aquesta temporada amb l'escriptora Sílvia Soler i 101 clubs de lectura més.

També és el cas dels 20 punts de llibre que cada any il·lustra un artista mataroní. El d'aquest any va a càrrec de Laia Arnau i fa especial atenció a la literatura infantil d'anys endarrera. Activitats i sobretot lectures que des de la Biblioteca Pompeu Fabra es denevolupen per a totes les edats. En aquests moments l'equipament cultural mostra l'exposició "Arran del Camí Ral" de l'autor Joan Sala. Aquest mateix dijous serà el torn de la presentació del llibre de l'autor que porta per títol el mateix nom que l'exposició.

Informa: M. Gómez