16 ferits lleus en un accident produït per un xoc d'un tren a l'estació de Mataró

Un tren de Rodalies ha xocat amb el final d'una de les vies de l'estació de RENFE de Mataró. L’accident ha tingut lloc al final de la via 4 de la línia quan estava fent maniobres d'estacionament. Els fets han succeït cap a dos quarts de 5 de la tarda.

Segons el SEM, hi ha 16 persones ferides de diversa consideració d’entre els quals hi ha dos infants. D’aquests 16 afectats, 10 han requerit trasllat a diversos hospitals. 4 s’han derivat a l'Hospital de Mataró, 2 a Can Ruti i 4 a l’Hospital de Badalona.

Fins al lloc dels fets si han desplaçat 4 ambulàncies del SEM, efectius de Mossos d’Esquadra i Policia Nacional així com un helicòpter medicalitzat.

A causa de l’accident ferroviari, al llarg de la tarda tan sols circulaven els trens que es dirigien sentit Barcelona, ja que s’han suspès els trens que anaven en direcció contrària. A banda, s’ha hagut de tallar la Nacional II.  

Qui també s’ha acostat al lloc dels fets ha estat l’Alcalde de Mataró David Bote qui ha afirmat que encara no se saben les causes de l’accident però que s’estan investigant.  

Recordem que el 2012, un encalç de les mateixes característiques d’un comboi de RENFE i en la mateixa via, va provocar una desena de ferits.

Informa: O.Debat / L.Sanmiquel