16 direccions de centres educatius russos visiten Mataró

16 direccions de centres educatius russos han visitat Mataró amb l’objectiu de conèixer la formació continuada del professorat i poder intercanviar opinions amb direccions de centres educatius de la ciutat. A més d’aquesta temàtica també se’ls ha explicat el treball per racons que imparteix l’Escola Torre Llauder i que aplica una metodologia que atrau molts professionals interessats en aquesta temàtica. Des del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Maresme a Mataró, que han coordinat la visita de les direccions russes, expliquen que el llibre de text és una metodologia d’aprenentatge bona però que hi ha altres opcions.

L’any passat Mataró va rebre la visita de directius de Xile i amb la d’aquest dijous, és la segona demanda que arriba a la ciutat per conèixer el sistema educatiu que s’empra. En aquella ocasió es va visitar l’Escola Josep Manuel Peramàs. Unes visites que sorprenen al servei del Centre de Recursos Pedagògics locals, ja que s’emmirallen amb l’educació de Mataró fugint de Barcelona. Aquest fet els omple d’orgull, diuen, i reforça el seu treball.

Durant la visita s’han presentat les maletes pedagògiques que utilitza el professorat mataroní i s’han intercanviat impressions entre les direccions russes presents a la ciutat i diferents direccions de centres educatius públics, privats i concertats de Mataró.

Informa: M.Gómez