×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

14 centres educatius de Mataró amb positius per Covid-19

COVID-19

El llistat de grups confinats per Covid-19 en els diferents centres educatius de Mataró l'encapçala l'Institut Miquel Biada. Avui s'han detectat 2 casos nous, que se sumen als dos detectats la setmana passada, un corresponent a ESO i l'altre a la Formació Professional. Aquests dos casos són d'un alumne de l'ESO i un de primer de batxillerat.

També avui s'ha conegut, segons dades del Departament d'Educació, que Escola Meritxell i l'Escola Les Aigües han hagut de portar a terme el confinament en un dels seus grups per positius en Covid-19 a través de proves PCR. Aquests casos se sumen als de les escoles Cor de Maria i Santa Anna, que han afectat grups de segon de primària i P4 respectivament. Està previst que en les pròximes hores donin els resultats i es realitzen els tests a tots els afectats.

L’escola Angeleta Ferrer, Camí del Mig, Mare de deu de Lourdes, Sant Josep Josep Montserrat i el GEM també s'han vist afectades pel coronavirus. L'Institut Damià Campeny, l'Institut Laia l'Arquera i el Thos i Codina són els altres instituts mataronins que han hagut de fer confinament en alguna de les classes.

Informa: O.Debat