1.200 persones es mobilitzen a Mataró per la unitat d'Espanya

1.200 persones es mobilitzen a Mataró per la unitat d'Espanya

Mataró es mobilitza en favor de la unitat d’Espanya. Mil dues-centes persones es van congregar aquest dissabte a la tarda davant del monument a Rafael Casanova. Des d’allà es van dirigir fins l’Ajuntament. Una manifestació que va respondre les expectatives dels organitzadors i que s’ha convocat com a resposta a les mobilitzacions que viscudes els darrers dies a Mataró a favor de la independència de Catalunya. Jose Casado és un dels organitzadors de la marxa

Tot i que la mobilització estava organitzada per un grup de ciutadans, a la marxa hi van assistir diversos polítics mataronins favorables a la unitat d’Espanya. José Manuel Lopez, cap del grup municipal del PP, i Mónica Lora, cap del grup municipal de PxC, van expressar el seu sentiment de sentir-se catalans i espanyols a parts iguals. 

Els organitzadors de la manifestació van assegurar en un comunicat que el referèndum de l’1 d’octubre va ser il•legal i no representatiu de “les sensibilitats polítiques de la majoria de la societat catalana, ni de les altres possibilitats que existeixen dins el marc de la convivència a l'Estat espanyol". Durant la manifestació es van sentir crits de "Puigdemont a la presó" i "Mataró és espanyola".

Informa: P.Andreu/ J.Masriera

Tags: