×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

108 noves denúncies interposades per incomplir les restriccions contra la Covid-19

Tal com va anunciar l’Ajuntament de Mataró divendres passat, les actuacions de la Policia Local s’han intensificat amb l’objectiu de controlar i fer complir les noves mesures establertes per contenir l’expansió del coronavirus a la capital del Maresme.

Fruit d’aquest augment de l’activitat policial, entre divendres 16 d’octubre i diumenge 19 la Policia Local ha identificat un total de 113 persones i ha interposat fins a 108 denúncies per haver incomplit la nova normativa.

Els motius que han propiciat aquestes sancions són diversos. 60 de les denúncies s’han efectuat per no dur mascareta, 37 per reunions de més de sis persones i/o pel consum d’aliments o begudes a la via pública, 5 per consumir alcohol també a la via pública i 6 a establiments que no complien amb les restriccions d’activitat. Els imports d’aquestes denúncies poden anar dels 100 als 3.000€.

Informa: L.Sanmiquel