“Què i com menjar durant el càncer”, nou programa a Mataró Audiovisual

A partir del 5 d’octubre arriba a Mataró Audiovisual “Què i com menjar durant el càncer”. Un programa de ràdio i televisió produït per La Xarxa de Comunicació Local amb el suport científic i tècnic de la Fundació Alícia, l'Institut Català d'Oncologia (ICO), l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB). El programa recull receptes de cuina i consell dietètics pensats per atenuar els efectes secundaris més comuns que apareixen amb la malaltia, com els vòmits, la diarrea, el restrenyiment o la pèrdua de gana. A més a més, també es trencaran falsos mites sobre el càncer i diversos pacients explicaran en primera persona la seva experiència amb el menjar durant el tractament. Tot plegat, amb la voluntat de donar pautes senzilles i pràctiques a aquelles persones que pateixen la malaltia, sense oblidar, però, que mai han de substituir el diagnòstic i seguiment de l’equip mèdic.

El programa s’emetrà cada dilluns al matí, a partir de les 9, per Mataró Ràdio, i al vespre per televisió, després del Mataró al Dia. També es podrà recuperar a través del servei a la carta i des del web laxarxa.cat