×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

“Can Fàbregas i el Corte Inglés, i ara què?”

Veïns

L’Associació de Veïns del Centre ha organitzat aquest dimecres una taula rodona anomenada “Can Fàbregas i el Corte Inglés, i ara què?”. L’entitat veïnal ha convidat com a ponents al PSC, CiU, l’Assemblea Pagesa i la Plataforma Salvem Can Fàbregas. El PSC però no ha participat a la cita que ha tingut lloc a la Sala d’actes de la Fundació Iluro. L’Associació de Veïns del Centre ha volgut posar aquesta qüestió sobre la taula perquè consideren que és un tema poc conegut per la ciutadania i perquè afecta no només l’Ajuntament, sinó també les finances i l’economia del conjunt de la ciutat. Ho ha explicat el membre de l'Associació de Veïns de Mataró Centre, Carles Forns.

L’entitat veïnal ja ha organitzat altres taules rodones sobre temes diversos vinculats amb la ciutat. Un acte presentat pel cap de continguts de Mataró Audiovisual, Pep Andreu.

Informa: C.Sánchez/ B.Doñate