‘Supermercat Cooperatiu’ guanya l’Ajut Pepa Maca d’aquest 2019

Els 3 mil euros del premi de l’Ajut Pepa Maca se’ls ha emportat aquest any Supermercat Cooperatiu, que rep també una oferta formativa i d’acompanyament per al procés de constitució de la cooperativa. Des de Supermercat Cooperatiu reconeixen estar molt contents i asseguren que aquest reconeixement els dona empenta per engegar el projecte amb més força. De fet, a micròfons de Mataró Audiovisual han explicat que fa uns mesos que des de les dues associacions de consumidors que han creat el Supermercat, L’Estrella i l'Ecopirativa, volien fer un pas endavant.

La segona Nit del Cooperativisme celebrada aquest any a la Nau Gaudí, també ha comptat amb la presentació d’un altre projecte, l’agència de comunicació La Talaia, que s’ha disputat la menció especial del públic amb el Supermercat Cooperatiu, tot i que finalment també se l’ha emportada aquest últim projecte. Una iniciativa que neix amb la voluntat de promoure un canvi en el model de consum a través d’escollir productes de qualitat, ecològics, de proximitat i tot plegat, sense passar per grans distribuïdores.

La categoria de Treballs de Recerca de Batxillerat i de Cicles Formatius ha quedat deserta després de no haver-se presentat cap projecte.

 

Informa: M.Gómez / J.Monfort