‘Gau3di’ guanya el Creatic per la seva aplicació de la impressió 3D metàl•lica

Amb motiu del 20è aniversari dels premis s’han incorporat els guardons a la millor iniciativa liderada per dones i al millor projecte amb impacte social.

El premi Creatic a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació ha estat lliurat aquesta tarda en el marc de la Nit de l’Emprenedoria a l’empresa ‘Gau3di’, creat per Adrián Roca, Daniel Flor i Pere Ferrer. Un projecte que ha volgut portar la impressió 3D metàl•lica a la indústria dels motlles i que ha estat reconegut amb 12.000 euros i un espai a la incubadora del TecnoCampus.

Amb motiu del 20è aniversari dels premis Creatic, que coincideixen amb la celebració dels 10 anys del TecnoCampus, s'han estrenat nous guardons: el Creatic a la millor iniciativa liderada per dones i al millor projecte amb impacte social, cadascun d'ells premiats amb 6.000 i també amb un espai a la incubadora del TecnoCampus. Anna Biosca, Isabel Vico i Laura Agut, s'han emportat el primer per Enigmas Tour, un projecte que permetrà a turistes i locals conèixer una ciutat mitjançant un catàleg de jocs. El d'impacte social ha estat per Sycai Medical, un assistent que ajuda a diagnosticar lesions canceroses abdominals, presentat per Sara Toledano, Júlia Rodríguez, Javier García i Julia Arribas.

Durant la gala també s’ha lliurat el premi al millor projecte emprenedor en l’àmbit de la formació professional que ha estat per Prosystem, una aplicació que millora l’encadenat de seguretat de les motocicletes. I el premi a l’emprenedoria universitària ha estat concedit al projecte Bizer Swimwear, una marca especialitzada en roba de bany que permet escollir al consumidor el material sostenible per fabricar-lo.

La cerimònia dels premis Creatic s’ha pogut seguir en directe a través de Mataró Televisió, Mataró Ràdio i Youtube. La periodista Elisenda Pineda ha conduït l’acte des de la sala Foyer del Tecnocampus.