‘Avui Ovidi’ viatja a França i es representa a Tolosa i Perpinyà

L’espectacle ‘Avui Ovidi’ viatja fins a França aquest proper mes de setembre. La representació nascuda l’any 2016 i creada per Eloi Aymerich i Marc Ràmia homenatja a Ovidi Montllor, el poeta, cantautor i artista polifacètic d’Alcoi. Després de passar per moltes localitats i també algun festival com el Tradicionàrius o el Litterarum, ‘Avui Ovidi’ s’ha programat a Perpinyà pel proper 13 de setembre i a Tolosa, l’endemà. Aquesta última representació tindrà lloc al Casal Català De Tolosa en motiu de la celebració de la Diada de Catalunya que organitza cada any aquest espai.

El seu director, Eloi Aymerich, en més d’una ocasió ha assegurat que es tracta d’un homenatge enfocat des del punt de vista generacional i sobretot reivindicant els valors d’Ovidi Montllor.

Aquest espectacle de poesia, cançons i textos tant d’Ovidi Montllor com de Vicent Andrés Estellés, Víctor Alexandre, Núria Cadenas o Pere Gimferrer, està protagonitzat per Pol Martínez, Jèssica Pérez, Isidre Caro, Maria Antonia Grau, Marc Ràmia i Eloi Aymerich.

Informa: M.Gómez