Últim any de l'SPAM al capdavant del servei de recollida i acollida d’animals domèstics

Fotografia: Antuà Blonde

El ple de l’ajuntament ha aprovat la darrera pròrroga de l’SPAM com a responsable del servei de recollida i acollida d’animals domèstics a Mataró. Segons el plec de condicions original, aquesta és la darrera prorroga del servei que es pot fer i per tant el mes de maig del 2019 caldrà celebrar un concurs públic per atorgar aquesta concessió. Tots els grups amb representació al consistori van votar favorablement a la continuïtat de la SPAM com a gestora del servei, a excepció de CiU que es va abstenir. 

Com dèiem, el grup municipal de CiU ha estat l’únic que s’ha abstingut en la votació per prorrogar la gestió de l’SPAM al capdavant del servei de recollida i acollida d’animals domèstics. La regidora Isabel Martínez ha fet autocrítica i ha assegurat que es penedeix de la darrera pròrroga que es va concedir a l’SPAM com a gestora del servei, ara fa dos anys, quan CiU formava part del govern. Martínez ha posat en valor la feina dels regidors Vinzo i Jerez en aquest afer, ha lamentat la “situació de precarietat” del servei i “els incompliments reiterats” per part de l’SPAM. 

L’oposició s’ha mostrat dubtosa sobre el futur del servei de recollida i acollida d’animals domèstics a Mataró, especialment perquè la selecció d’una nova gestora coincidirà de ple amb les properes eleccions municipals.

Informa: C.Sánchez / M.Gómez