Ampli dispositiu per buscar el mataroní desaparegut mentre navegava en caiac

Set unitats de diferents cossos d’emergències i salvament continuen buscant per mar i aire, el veí de Mataró desaparegut dissabte quan navegava en caiac entre Mataró i Blanes. Són cinc embarcacions de nàutiques de Bombers, Creu Roja, Guàrdia Civil i Salvament Marítim. Als efectius cal sumar-hi els dos helicòpters del GRAE (Grup d’Actuacions Especials) dels Bombers i Salvament Marítim que també rastregen la línia de la costa des de l’aire. També des de terra s’estan destinant diverses dotacions que fan la recerca per terra.

Salvament Marítim i Protecció Civil coordinen els dos dispositius que busquen a aquest home de 58 anys, veí de Mataró. Segons ha transcendit, l’home havia sortit dissabte al matí des del Port de la capital del Maresme per fer un recorregut en caiac fins a Blanes, però no va arribar a l’hora prevista al seu destí, on l’esperava el seu germà. Va ser precisament el germà qui va donar l’alerta a la policia i la matinada de dissabte a diumenge es va posar en marxa l’operatiu de recerca. Durant el mateix, es va trobar el caiac a la deriva amb les pertinences de l’home desaparegut al seu interior. Estava a unes cinc milles nàutiques davant la costa de Malgrat de Mar.

En l’operatiu també participen unitats i efectius de Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Creu Roja i la Policia Local de Blanes.

Informa: Cristina Salad