Només dos ingressos i cap defunció per Covid-19 a l’Hospital de Mataró

Les xifres, corresponents a les últimes dades del CSdM, coincideixen amb l’avenç del procés de vacunació a tot Catalunya

Només dos ingressos i cap defunció per Covid-19 a l’Hospital de Mataró

Noves dades que confirmen la tendència a la baixa dels casos de Covid-19 a Mataró. Segons ha informat el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), aquest dimecres hi havia només dues persones ingressades amb coronavirus a l’Hospital de Mataró: una es trobava a planta i l’altra a l’UCI, la Unitat de Cures Intensives. Pel que fa a les persones que han patit la malaltia i que s’estan recuperant a l’Hospital de Mataró, aquest dimecres n’hi havia sis d’ingressades.

Però si hi ha una dada que dona un bri d’esperança davant l’evolució de la pandèmia és que aquesta última setmana l’Hospital de Mataró no ha registrat cap defunció a causa del coronavirus. La setmana anterior a l’obtenció d’aquestes últimes dades, el Consorci sí que va notificar una defunció per la malaltia.

La situació epidemiològica també millora en termes generals a Mataró. Segons les últimes dades de la Generalitat, aquest diumenge, el risc de rebrot a la ciutat era moderat, amb 51 punts, mentre que la taxa de contagi del virus, la RT, es situava en 0,92, per sota del perillós 1.  Aquestes xifres coincideixen amb l’avenç del procés de vacunació de la Covid-19 a Catalunya. A Mataró, ja s’ha vacunat del tot el 23,1% de la població.

Informa. B. Doñate