Mataró frega els 3.500 casos setmanals de Covid

Són 1.100 casos més que la setmana anterior. A l’Hospital de Mataró, en canvi, els ingressos s’han estabilitzat tant a planta com a l’UCI.

Fotografia: tvmataró

La sisena onada de la Covid encara deixa rècords de contagis a Mataró. Entre el 9 i el 15 de gener, a la ciutat s'han detectat 3.494 positius. Això són gairebé 1.100 més que fa una setmana i prop de 1.700 més que fa 15 dies. El pic de positius d'aquesta última setmana va ser el dilluns 10, amb 624 casos detectats en una jornada, xifra rècord en tota la pandèmia. El risc de rebrot també segueix a l'alça, i se situa per sobre dels 6.000 punts, llindar mai superat fins ara a Mataró.

A l'Hospital de Mataró, en canvi, les dades s'han estabilitzat. Ara mateix hi ha 14 persones a la Unitat de Cures Intensives, una més que dimarts de la setmana passada. El nombre d'hospitalitzats a planta s'ha reduït lleugerament de 48 ingressats el dia 11, a 42 avui. Des de l'Hospital de Mataró expliquen que no tots són persones que hagin ingressat a causa de la Covid, sinó que es tracta d'hospitalitzats per altres patologies que a l'hora de fer-los una PCR abans d'ingressar seguint el protocol han donat positiu. Entre dimarts passat i aquest s'han produït 4 defuncions a l'Hospital de Mataró.

 

Informa: S.Ruiz