Més suport psicològic als familiars de morts per la Covid a Mataró

La Fundació Hospital rep suport de Cabré Junqueras en el tractament de persones en procés de dol 

Fotografia: Mataró Audiovisual

La Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena amb el suport addicional de Serveis Funeraris Cabré Junqueras reforça l’atenció al Dol per a familiars de difunts de COVID-19. El suport de Cabré Junqueras permetrà  a la Fundació seguir atenent a familiars de difunts de Covid, especialment aquelles famílies més vulnerables o en risc d’exclusió social. És així una ajuda extra de Cabré Junqueras per reforçar el servei i ampliar l’atenció que, des de l’inici de la pandèmia, la Fundació Hospital ofereix als familiars de difunts de coronavirus.

El projecte basat en un servei d'atenció i suport al dol per a famílies que s'han vist afectades pel coronavirus, es va posar en marxa durant l'estat d'alarma. Són atesos per l'equip d'Atenció Psicosocial (EAPS), format per psicòlegs experts en l'atenció de persones en situacions de gran patiment. Aquests donen atenció personalitzada als familiars de les víctimes de la pandèmia via telefònica o a través de videoconferència. Es posa a disposició de la ciutadania l'adreça electrònica atenciodol@fundaciohospital.org per sol•licitar aquest servei gratuït.

La Fundació Hospital i Cabré Junqueras en el marc del conveni de col•laboració "d'Acompanyament al Dol i les Pèrdues", treballen conjuntament per oferir atenció psicològica especialitzada al Dol a Mataró i el Maresme.

Informa: O.Debat