L'Hospital de Mataró dona 15 noves altes entre el cap de setmana i dilluns

L’Hospital de Mataró ha pogut donar 15 noves altes de pacients de coronavirus de divendres a dilluns. En total, el centre hospitalari mataroní ha donat l’alta a un total de 430 pacients des de l’inici de la pandèmia.

Pel que fa al nombre de pacients ingressats s’ha anat reduint progressivament en els darrers dies. Divendres n’hi havia 69, 9 d’ells a l’UCI i durant el cap de setmana van passar a ser 58, 7 d’ells a l’UCI. Les dades d’avui, corresponents a tot el dilluns, determinen que hi ha 54 pacients ingressats, 6 a l’UCI. Per tant, des de finals de la setmana passada hi ha 15 pacients menys ingressats i 3 menys a l’Unitat de Cures Intensives. 

Després que les dues últimes jornades de la setmana passada tanquessin sense cap defunció a l’hospital mataroní, de divendres a dilluns s’han registrat 3 nous traspassos per COVID-19. En total 127 persones han perdut la vida com a conseqüència de la pandèmia segons el registre de l’Hospital de Mataró. 

Si ens fixem en el nombre de professionals en aïllament, s’ha passat dels 22 de divendres als 17 amb els que es va tancar el dilluns. Per tant en aquests darrers dies, un total de 5 treballadors del centre hospitalari mataroní s’han pogut reincorporar a la feina.

Informa: C.Sánchez