Les dades de la COVID-19 s'estabilitzen lleugerament a Mataró

Destaca un increment en els casos detectats en residències, on en els últims dies s'han confirmat una vintena de nous positius

Lleugera estabilització de les dades de la COVID-19 a Mataró. El risc de rebrot se situa en 371 punts. De fet, aquest índex ha baixat una mica respecte del dia 16, quan va assolir els 385 punts, arribant a la xifra màxima d’aquesta tercera onada. De l’11 al 17 de desembre s’han realitzat 2.491 proves PCR i 1.417 testos d’antigen amb els quals s’ha detectat 159 nous casos.

Destaca l’increment de casos detectats en centres residencials. En aquest mateix període, s’han detectat un total de 20 nous casos de coronavirus a les residències de Mataró, multiplicant per 10 el nombre de casos detectats respecte de les dades de l’última actualització.

La taxa de reproducció se situa en 2’13 punts, el que implica que cada persona infectada en pot arribar a contagiar més de dues. Una dada de la velocitat de reproducció del virus que no s’assolia des de principis del mes de juliol.

Informa: C.Sánchez