La pressió hospitalària per la Covid-19 segueix a l'alça a Mataró

Els indicadors epidemiològics, en canvi, van a la baixa i la velocitat de transmissió ja es troba per sota de l'1, el que indica que la situació està controlada

Creix el nombre de persones ingressades per Covid-19 a l'Hospital de Mataró, tot i la davallada dels indicadors. En l'última setmana s'ha passat de 36 persones ingressades a 53, 11 de les quals es troben a l'UCI. Un creixement que ja anticipaven els professionals sanitaris i que va provocar fa unes setmanes l'enduriment de les mesures de contenció de la covid.

Per contra, el que cau a Mataró són els indicadors de la Covid-19. La velocitat de transmissió del virus baixa ara per sota de l'1, concretament se situa en el 0,95, indicant que aquest es troba ara sota control. Mentre que el risc de rebrot, tot i que es manté en "molt alt" amb 889 punts, baixa també respecte de la setmana passada.

Tenint en compte que els hospitals són els últims en notar els efectes d'uns indicadors de la covid-19 descontrolats, es preveu, que amb les dades ara sota control, les xifres hospitalàries es comencin a estabilitzar en els pròxims dies.

 

Informa: S.Ruiz