La meitat d'ingressats per Covid a Mataró no estan vacunats

Després de setmanes amb el comptador pràcticament a zero, aquests últims dies han augmentat fins a 16 el nombre de persones ingressades al centre hospitalari mataroní

La meitat de persones ingressades per Covid-19 a l'Hospital de Mataró no estan vacunades. Actualment, el centre hospitalari té 16 persones ingressades a causa del virus, 11 a planta i 5 a l'UCI, després de dos mesos d'incidència pràcticament 0 i només ingressos esporàdics. Per edat les persones ingressades ara com ara per Covid a Mataró tenen de 55 anys en amunt, tot i que la majoria superen els 70. L'augment en el nombre de casos ja entrava dins les previsions de l'hospital, així ho reconeixia fa uns dies en el mateix estudi de Mataró Ràdio el gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramón Cunillera.

Ja fa uns dies que l'Hospital de Mataró va començar a administrar la tercera dosi de la vacuna a les persones amb tractament oncològic actiu i als pacients amb tractament immunodepressor. També han estat vacunades amb la tercera dosi les persones que viuen en residències de gent gran mentre que s'està vacunant ja a la població general seguint l'ordre de les franges d'edat.

Informa: A.Gual