La Fundació Barbosa & Petit premia treballs de recerca en salut mental

La secretària de la Fundació, Marta Santandreu, valora a l'Entrevista de Mataró Ràdio la importància de la beca, que arriba a la segona edició. Està dotada amb 1.000 euros i premia treballs finals de grau, màster o doctorat

Marta Santandreu, secretària de la Fundació Barbosa & Petit, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Marta Santandreu, secretària de la Fundació Barbosa & Petit, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

La Fundació Barbosa & Petit, creada per la doctora Teresa Petit en homenatge al seu difunt marit, el doctor Jacint Barbosa, farà lliurament aquesta setmana de la segona edició de la beca Georgina Barbosa per a treballs de recerca entorn a les temàtiques relacionades en l’àmbit de les Ciències de la Salut, especialment la Mental. La beca està dotada amb 1.000 euros. El jurat està format per una persona del Patronat de la Fundació, una persona de la comunitat científica i universitària i una tercera de l'àmbit de Ciències de la Salut. Ua desana de treballs opten a la beca. 

MARTA SANTANDREU, secretària Fundació Barbosa & Petit

Quan una persona està estudiant i fa aquest treball d'investigació, sempre falten recursos. El fet de tenir uns diners que et caiguin d'un premi sempre et pot ajudar a l'hora de presentar-lo en un congrés, a l'hora de muntar una sèrie d'infraestructures que un necessiti, el fet de fer-se un nom dins del món de la salut.

Arriben molt bons treballs. Són persones que han presentat un treball de fi de màster, un treball de doctorat, un treball de fi de grau... Són treballs amb pes i són treballs molt ben valorats. És busca una mica quin és aquell treball que pot ser dut a terme i que pot ajudar més persones.

El lliurament del premi es farà dijous a les 7 del vespre a Ca l'Arenas Centre d'Art. El nom de la beca, recorda Georgina Barbosa, membre de la Fundació i víctima d'un càncer.