L’Hospital de Mataró i el de Sant Jaume restringeixen les visites a pacients

A partir de demà quedaran restringides les visites a pacients ingressats a l’Hospital de Mataró i a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena davant l’augment de casos de covid. També es limita l’acompanyament a consultes externes

A partir de demà dimarts quedaran restringides temporalment les visites a pacients ingressats tant a l’Hospital de Mataró com al Sant Jaume i Santa Magdalena per prevenir contagis de Covid-19. Una mesura que ja s’ha pres en diversos moments de la pandèmia i que pretén evitar el contagi de pacients davant el creixent nombre de positius detectats durant les últimes setmanes. Una mesura que contempla algunes excepcions com en casos de final de vida, parts, infants ingressats o usuaris de la targeta “CUIDA’M”.

Per altra banda, també es limita la possibilitat d’accedir a consultes externes amb acompanyant. Una mesura que contempla també excepcions com el cas dels menors o de les persones que no es poden valdre per elles mateixes.

Les xifres d’ingressats a l’Hospital de Mataró empitjoren

Pel que fa a casos de covid, la xifra de persones ingressades segueix a l’alça a l’Hospital de Mataró. Durant el cap de setmana el nombre de casos ingressats a planta ha passat dels 22 als 29. Pel que fa a l’UCI actualment hi ha 7 persones ingressades per  coronavirus, mentre dues més es troben recuperant-se de les seqüeles que els ha deixat el virus, tot i no tenir-lo actiu.

Informa: A.Gual