Hartmann i Tecnocampus, junts en la promoció de la formació en la salut

Aquest dilluns han signat un conveni en el qual Hartmann donarà material sanitari perquè els estudiants puguin realitzar les pràctiques durant la seva formació

Objectiu: promoure la formació en la salut. L’empresa Hartmann, instal·lada a Mataró, i el Tecnocampus, han signat aquest dilluns el compromís de seguir apostant per formar als joves estudiants en la salut i fer-ho amb tot el material possible. El director general de Laboratoris Hartmann, Jordi Guinovart, ha explicat que faran una donació de material sanitari perquè els estudiants puguin fer les seves pràctiques.

Jordi Guinovart, director general Laboratoris Hartmann:

 Per nosaltres és una aposta per la ciutat i una aposta pel Tecnocampus, que és una font d’entrada de professionals a la salut. Bàsicament, fem una donació amb producte perquè els estudiants a les instal·lacions del Tecnocampus, tinguin accés a material de primera línia i primera qualitat per poder començar, practicar i aprendre en la seva praxi diària.

La relació entre el Tecnocampus i Hartmann és, pel president de la Fundació Tecnocampus, David Bote, un element “estratègic”. Una relació que, segons Bote, “aporta valor i contribueix a l’excel·lència del desenvolupament dels estudis sanitaris al Tecnocampus”.

David Bote, President Fundació Tecnocampus:

Per nosaltres tot el que passa al Tecnocampus i tot el que té a veure amb la salut és estratègic. Un element de futur de la ciutat per cuidar millor a les persones de Mataró, però també com a una línia d’activitat econòmica que pot generar molts llocs de feina a la ciutat. Hartmann aporta valor i contribueix a l’excel·lència al desenvolupament d’estudis sanitaris al Tecnocampus.

A la signatura d’aquest dilluns també hi ha estat present la directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del Tecnocampus, Carme Rossell, i la coordinadora del Grau d’Infermeria del mateix centres universitari, Carolina Chabrera.

Informa: M.Gómez / J.Dormuà