Estabilitzat el nombre de pacients amb Covid-19 de l’Hospital de Mataró

La UCI segueix buidant-se lentament, però a planta hi ha hagut un lleuger repunt

Estabilitzat el nombre de pacients amb Covid-19 de l’Hospital de Mataró

S’estabilitza la situació sanitària de la pandèmia a l’Hospital de Mataró. La Unitat de Cures Intensives segueix buidant-se lentament, mentre que a planta hi ha hagut un lleuger repunt dels casos.

Segons dades del Consorci Sanitari del Maresme, a planta hi havia ahir 17 persones ingressades per Covid-19. Una xifra que s’ha incrementat lleugerament respecte la setmana passada, quan hi havia 12 pacients hospitalitzats a causa del coronavirus.

A la UCI, en canvi, la tendència es manté a la baixa per tercera setmana, tot i que el descens es manté a un ritme baix. Ahir la xifra de crítics amb coronavirus era de 7, tres menys que la setmana anterior. A més, hi ha quatre persones més que s’estan recuperant de la Covid-19, tot i que ja no tenen la malaltia activa.

Des del Consorci Sanitari del Maresme també informen que durant l’última setmana s’han produït dues defuncions per coronavirus.

A Mataró, els indicadors de la Covid-19 es troben també estables. Segons el Departament de Salut s’han registrat 99 casos a Mataró durant l’última setmana. Una xifra que creix respecte ahir quan es van reportar 89 casos, però per sota dels 134 casos detectats la setmana passada. El risc de rebrot se situa als 146 punts i la velocitat de contagi al 0,8.