Es redueixen a més de la meitat els pacients per Covid-19 a Mataró en 15 dies

Respecte a dimarts, a la ciutat hi ha 12 pacients menys amb coronavirus al CSdM i també s'han disminuït de 18 a 16 el nombre d'ingressats a la UCI

Continua la bona tendència pel que fa a la reducció d’ingressos per Covid-19 a la ciutat de Mataró. A dia d’avui, segons fonts oficials del Consorci Sanitari del Maresme, entre l’Hospital de Mataró i l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena hi ha 57 persones contagiades de coronavirus, 48 al primer i 9 al segon. Respecte l’última actualització, feta el passat dimarts dia 16, el nombre d’ingressats ha disminuït en 12. 

Si observem les dades de fa 15 dies, és a dir, partint del dimarts 9 de febrer on hi havia 136 ingressats la disminució és prou significativa. A dia d’avui hi ha menys de la meitat dels casos notificats llavors.

Finalment, pel que fa als pacients que es troben a la UCI aquest divendres n’hi ha 16, dos menys que dimarts passat. Aquesta dada és positiva tenint en compte que feia dues setmanes que la xifra de crítics es mantenia en 18.

Informa: L.Sanmiquel/ G.Lira