El risc de rebrot a Mataró és de 61 punts i la Rt se situa als 0,86

Mataró segueix en risc moderat. A l’Hospital de Mataró hi ha 4 pacients ingressats a planta per Covid-19 i 8 a l’UCI amb la malaltia activa

Els indicadors de la Covid-19 a la ciutat de Mataró segueixen caient. El risc de rebrot registrat en l’última actualització facilitada pel portal DadesCovid, se situa a 61 punts, confirmant que el risc de transmissió de coronavirus a la ciutat actualment és moderat. Un indicador que també confirma que la transmissió està controlada és la Rt, que se situa al 0,86. Dues xifres que baixen respecte a ahir quan el risc de rebrot era de 70 punts i la Rt estava als 0,92.

Si ens fixem en el nombre de persones positives de Covid-19 del darrer període actualitzat, del 17 al 23 de maig, han estat confirmades a través de proves PCR 41 persones, quan ahir n’eren 47.

Pel que fa a l’Hospital de Mataró, el Consorci Sanitari del Maresme explica que aquest dimarts hi havia 4 pacients ingressats a planta per coronavirus mentre que 8 persones encara es troben hospitalitzats a la Unitat de Cures Intensives amb la malaltia activa. Tres persones més, també ingressades a l’UCI, ja han donat negatiu, però segueixen ingressades per recuperar-se dels efectes del virus. Unes dades que contrasten amb les de la setmana passada quan encara hi havia 10 pacients ingressats a planta per Covid-19, 8 a l’UCI amb la malaltia activa i 3 més en recuperació dels efectes. Si la setmana passada encara es registrava una defunció pel virus, en aquesta última actualització, el Consorci Sanitari no comunica cap mort.

Informa: M.Gómez