El Pati del Cafè Nou balla contra el càncer

L’Associació Contra el Càncer ha organitzat una matinal de ball i activitats familiars per sensibilitzar la ciutadania sobre la malaltia i la importància de la investigació i la prevenció

La seu local de l’Associació Contra el Càncer ha omplert d’activitats i música el Pati del Cafè Nou. Sota el nom ‘Mataró en marxa contra el càncer de mama’, l’objectiu de la proposta era sensibilitzar la població sobre la malaltia i donar a conèixer els serveis que ofereixen des de l’entitat.

Sílvia Pérez, coordinadora comarcal de l’Associació Contra el Càncer al Maresme: “A Mataró tenim un centre al carrer d’Onofre Arnau on oferim serveis gratuïts per a pacients i les seves famílies durant tot el procés de la malaltia. Tenim servei de psicologia, atenció social, benestar corporal, fem també un programa de marxa nòrdica i nutrició. A més, des de l’associació treballem en dos pilars: la investigació en càncer per augmentar la supervivència, i la prevenció, educant en salut i promovent hàbits de vida saludable.”

Al llarg de tot el matí de diumenge hi ha hagut balls de gegants, acompanyats de grallers i una batucada. Però també s’hi han ballat estils per a tots els gustos: salsa, flamenc, bachata, danses urbanes i fins i tot una sessió de Bollywood. Tampoc hi ha faltat una classe de zumba i, com en tota activitat de conscienciació, s’ha fet una rifa solidària amb regals de diversos establiments de Mataró.