El nombre d’ingressats per Covid-19 segueix en descens

Hi ha 17 pacients ingressat menys que divendres. La xifra de pacients crítics, però, es manté i puja lleugerament el nombre de defuncions

Segueix baixant el nombre de persones hospitalitzades per Covid-19 al Consorci Sanitari del Maresme. Segons l’actualització d’avui, hi ha 69 persones ingressades per coronavirus entre l’Hospital de Mataró i l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. Això són 17 menys que divendres i 67 menys que dimarts passat.

A diferència de divendres, on baixen més els ingressos avui és a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. Concretament, ara mateix hi ha 15 pacients ingressats, 13 menys que divendres quan n’hi havia 28. A l’Hospital de Mataró, en canvi, el descens és més lleuger. Entre divendres i avui hi ha 4 persones menys hospitalitzades al centre hospitalari, passant de 58 a 54.

La xifra de pacients crítics, però, es manté gairebé estable. Avui hi ha 17 persones a la UCI, una menys que divendres. Per últim, la xifra de defuncions s’ha incrementat lleugerament respecte la setmana passada. Avui, el Consorci Sanitari del Maresme ha comunicat que s’han produït 24 decessos, cinc més que la setmana anterior.

Informa: S.Ruiz