El gimnàs Paradise i la SEI col•laboren per la campanya “Entrena tu inmunidad”

El DIR Paradise de Mataró, conjuntament amb la Societat Espanyola d'Immunologia, han llançat una campanya que té per objectiu promoure l'esport com una manera de reforçar el sistema immunitari

Imatge: Mataró Audiovisual

El gimnàs DiR Paradise de Mataró col·labora amb la campanya nacional "Entrena tu inmunidad", de la Societat Espanyola d'Immunologia. L'objectiu és promoure l'esport com una manera de reforçar el sistema immunitari. El gimnàs ha estat l'espai on s'ha rodat la campanya per animar a la societat a fer esport i superar la por que genera la pandèmia. Juan Carlos Escolano, gerent del gimnàs ha dit que la SEI recomana fer exercici intens de dos a tres dies a la setmana i que tot i que les caminades són saludables, els falta intensitat per estimular l'organisme i crear defenses. Davant d'aquest esforç constant que exigim al cos a l'hora de fer esport, diu, les defenses augmenten exponencialment.

El sistema immunològic es veu reforçat d'una manera impressionant fent exercici habitualment. En aquests temps de por a infeccions, potenciar el sistema immunològic és una defensa que evita que molta gent acabi a la UCI o mori. S'ha d'animar a tothom a fer exercici perquè el seu sistema immunològic sigui potent.

Les restriccions han tocat durament el sector, molts gimnasos han hagut de tancar i el Paradise concretament assegura haver perdut el 50% d'ingressos.
Els gimnasos, diu Escolano, són clau per mantenir la salut de les persones.

Estem intentant sobreviure perquè hem tingut una pèrdua de socis importantíssima. Espero que ara la gent perdi la por i amb la campanya de vacunació i amb el bon temps, vinguin de nou i es tornin a cuidar. Hem vist que, sobretot la gent gran, ha perdut la mobilitat, l'estat d'ànim està pels terres, mal d'esquena... i això per la sanitat pública és una despesa i un endarreriment.

Recordem que l'aforament als gimnasos és, des de l'1 de març, del 50%. A partir d'aquest dilluns s'han reobert els vestidors a gimnasos i piscines per aquelles persones que no poden dutxar-se a casa.

Informa: J.Peñaranda

Tags: