El CSdM suspèn els permisos domiciliaris dels seus pacients

Ho fa per tal de prevenir el risc d'infecció durant aquest període nadalenc

El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) ha suspès els permisos domiciliaris dels seus pacients durant el període nadalenc, és a dir, des d'ara fins a Reis. Ho fa seguint les últimes recomanacions del Departament de Salut amb l'objectiu de prevenir el risc d'infecció. Segons fonts del Consorci aquesta normativa afectarà un 10% del total dels pacients que estan ingressats en els centres que gestiona l'organisme, com són l'Hospital de Mataró, l'Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena i la Residència Sant Josep.

I és que en el cas de la Residència Sant Josep també queden suspeses les sortides d'un sol dia. No obstant això, en el cas que les famílies vulguin demanar sortides dels residents, aquestes hauran de ser de tres dies o més.

Tal com han explicat fonts del Consorci, durant les festes de Nadal d'anys enrere es donaven permisos als pacients ingressats que estaven estables perquè poguessin sortir a celebrar les festes fora dels centres hospitalaris. Enguany però, amb la pandèmia, aquests pacients no podran gaudir d'aquests permisos per raons sanitàries.