El CSdM registra les pitjors dades per Covid-19 des de l'inici de la pandèmia

Aquesta setmana han mort 33 persones a causa de la Covid a Mataró, mentre que s'ha arribat al pic de les 191 persones ingressades

Les dades hospitalàries de la Covid-19 a Mataró han registrat els pitjors números des de l'inici de la pandèmia. Amb xifres actualitzades d'aquest dimarts, el Consorci Sanitari del Maresme arriba al seu sostre màxim d'ingressats a causa del virus, amb 191, i presenta la quantitat més gran de defuncions en una setmana amb un total de 33. Unes dades que reflecteixen la virulència i conseqüent pressió hospitalària d'aquesta tercera onada, a l'espera de veure si ja s'ha arribat al seu pic o encara no.

Dels 191 ingressats, 143 es troben a l'Hospital de Mataró, 14 dels quals a l'UCI i 48 a l'Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena. Tot i l'increment en el nombre d'ingressos, que ha crescut en 14 persones en els últims 4 dies i en 33 si ho comparem a les xifres de dimarts passat, el que sí que es manté estable és el nombre de persones a l'UCI, que queda lluny de les 24 a les que es va arribar durant el mes d'abril, durant l'etapa més virulenta de la primera onada. Actualment, si tenim en compte els casos de Covid i els 'no Covid-19' encara no s'arriben a omplir els 22 llits que té la unitat.

Informa: A.Gual