El CC Pla d’en Boet, nou punt de vacunació contra la Covid-19

Es vacunarà a persones d’entre 60 i 65 anys durant els matins per reforçar la vacunació que es fa al CAP Maresme

Mataró suma des d’avui un nou punt de vacunació contra la Covid-19: el Centre Cívic del Pla d’en Boet. Aquest espai ha de servir per reforçar el punt de vacunació del CAP Gatassa. En aquest sentit, de moment, al CC Pla d’en Boet es vacunarà a persones d’entre 60 i 65 anys amb la vacuna  d’Astrazeneca, que és la que s’està administrant a aquest grup d’edat.

No es descarta que en un futur serveixi com a punt per vacunar altres grups d’edat en funció de la disposició de noves vacunes i de la campanya de vacunació.

Aquest punt de vacunació funcionará durant els matins i es pot escollir a través del web vacunacovidsalut.cat sempre que hi hagi dosis disponibles.

El Centre Cívic del Pla d’en Boet ha estat funcionant aquests últims mesos com espai on realitzar PCRs a persones asimptomàtiques que han estat en contacte amb positius de Covid-19. També ha estat un dels punts de Mataró que va acollir la campanya de vacunació contra la grip.

La fase de vacunació de persones d’entre 60 i 65 anys va començar el 24 de març. En aquestes dues setmanes a Mataró ja s’ha administrat la primera dosi d’Astrazeneca a més d’un 35,9% de les persones d’aquesta franja d’edat.

 

Informa: S.Ruiz