Dilluns comença una campanya de cribratge amb testos d’antígens a Mataró

Va destinat a la població asimptomàtica de més de 16 anys que estigui assignada al CAP Ronda Cerdanya i al Consultori Local La Llàntia

Salut comença dilluns i fins dissabte dia 28 una campanya de cribratge sectorial amb testos antigènics ràpids (TAR) amb la intenció de detectar ciutadans asimptomàtics positius en Covid-19. Concretament, el Departament de Salut i l'ICS en col·laboració amb l'Ajuntament, demanen que es faci la prova tota la població major de 16 anys assignada al CAP Ronda Cerdanya i al Consultori Local La Llàntia.

Aquesta actuació preventiva es portarà a terme al Consultori Local La Llàntia, situat al carrer de la Mare de Déu de Guadalupe, en horaris de 9 a 2 del matí i de 3 a 7 de la tarda. Pel que fa als resultats del test, si és positiu es tindrà de manera ràpida. Si és negatiu, s'enviarà un SMS en les pròximes hores i també es penjarà a plataforma La Meva Salut.

Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn.

Les proves per a la detecció de la Covid-19 a les persones amb símptomes es continuen fent, com fins ara, als centres d'atenció primària.

Informa: O.Debat