Mireia Arús, cap de Dietètica de l'Hospital de Mataró CSdM, diu a l'Entrevista de Mataró Ràdio que durant els àpats de Nadal s'ingereixen més calories de les que necessitem i que cal 'moderació tot l'any, sense canvis bruscos'

Durant les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis es cometen molts excessos a taula. S'ingereixen moltes més calories de les que necessitem.
La cap de restauració i dietètica del Consorci Sanitari del Maresme, Mireia Arús, ha participat a l'Entrevista de Mataró Ràdio i ha explicat com ens hem de recuperar d'aquests dies de desmesura.
Primer, ha dit, cal moderació durant els àpats d'aquetes festes. I després, no intentar arreglar-ho passant-nos a l'altre extrem.
MIREIA ARÚS, cap de restauració i dietètica Hospital de Mataró
Un cop passat aquest període, hem d’assegurar que tornem a la dieta equilibrada. I equilibrada vol dir que, sobretot, aquelles verdures i fruites i amanides que potser ens hem oblidat una mica i les hem deixat una miqueta de costat, recuperar-les. I el dinar i el sopar, sobretot assegurar-nos que hi sigui, però que vagin acompanyats o d’una mica de fècula o una mica de tall. No dir, bec aigua tot el dia o infusions i ja està. No. Perquè això al final ens passa factura. És molt més equilibrat la contenció, moderació tot l’any, que no pas fer aquests canvis tan bruscos.