Cribratge massiu al Tecnocampus a partir de dijous

Les proves les durà a terme el Departament de Salut, són voluntàries i tenen com a objectiu detectar casos de Covid-19 asimptomàtics per tallar així la cadena de transmissió del virus

El Tecnocampus és una de les universitats catalanes que a partir d’aquest dijous participarà en un cribratge massiu amb proves PCR i testos serològics  per detectar possibles casos asimptomàtics de Covid-19 i tallar així la cadena de transmissió del virus. Les proves seran voluntàries i els participants podran escollir quin test es fan o si se’ls fan tots dos. Aquestes estan obertes a tota la comunitat del Tecnocampus, és a dir a estudiants, personal docent i empresaris del Parc Tecnològic. Es faran a l’edifici TCM1, a la zona de bar-restaurant, actualment tancada, de 9 del matí a 7 de la tarda, els dies 8, 9, 12 i 13 d’abril.

El cribratge al Teconcampus forma part del pla de cribratges massius que el Departament de Salut havia previst a les universitats catalanes per a després de Setmana Santa com a part del seguiment i control de la Covid-19. Prèviament, després de les vacances de Nadal, aquests tipus de cribratges s’havien portat a terme en algunes escoles catalanes amb la mateixa finalitat.

Informa: A.Gual