Conductors del Mataró Bus reclamen la vacuna contra la covid

Creuen que les condicions dels conductors d’autobús, en contacte amb moltes persones en un espai reduït, hauria d’avançar-los en el procés de vacunació de la Covid

Conductors del Mataró Bus reclamen la vacuna contra la covid

El comitè de treballadors de Mataró Bus creu que la plantilla ha de ser vacunada contra la Covid, de la mateixa manera que la majoria dels col·lectius que han estat considerats personal essencial durant la pandèmia que han rebut la vacuna. Ho ha reivindicat a Mataró Audiovisual a través de Javier Donoso, President del Comité de treballadors de Mataró Bus.

Tot i les mesures de seguretat que porta cada vehicle del Mataró Bus, com a conductors d'autobusos també assenyalen que han de tractar constantment amb persones diferents, i en un espai reduït. És per això que creuen que se'ls hauria d'avançar en el procés de vacunació de la Covid.

Des del comitè de treballadors de Mataró Bus, també s’han posat en contacte amb l’Ajuntament de Mataró per fer més força en la reivindicació de rebre la vacuna contra la Covid el més aviat possible.