Cauen els casos de Covid-19 a l'Hospital de Mataró

En tan sols una setmana els ingressats a planta s'han reduït a la meitat. L'UCI per contra es buida més lentament i actualment encara es troba a més de la meitat de la seva capacitat

Descens de les persones ingressades per Covid-19 a l'Hospital de Mataró. Segons dades oficials facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme el nombre de casos ha caigut de forma considerable durant aquesta última setmana. A planta, hi ha ara mateix 12 persones ingressades, 13 menys que dimarts passat, el que representa una reducció de més de la meitat. Pel que fa a persones ingressades a l'UCI la situació és diferent. El descens de casos es produeix d'una forma molt més lenta i ara com ara aquesta unitat segueix a més de la meitat de la seva capacitat amb 10 persones ingressades per Covid i 3 més que s'estan recuperant dels seus efectes tot i no tenir el virus actiu.

Pel que fa a els indicadors de la Covid a la ciutat, aquests es troben en tendència ascendent. El risc de rebrot és ara de 250 punts, mentre que l'RT, és a dir la xifra que indica a quantes persones contagia un infectat per Covid, s'enfila ara fins a l'1,20, fet que indica que el virus es troba en expansió.

Informa: A.Gual