14 positius per un brot de Covid-19 entre el personal de l’Hospital de Mataró

El brot es va detectar fa escassos dies a partir de dos positius entre el personal de l’àrea de consultes del centre hospitalari

Nou brot de Covid-19 entre el personal de l'Hospital de Mataró. El brot es troba localitzat a l'àrea de consultes del centre hospitalari i a hores d'ara són 14 ja els professionals afectats. Per ara el cribratge segueix actiu i per tant les xifres són provisionals, a l'espera del resultat de les últimes proves PCR que s'han estat fent. Precisament, els professionals que esperen els resultats de la prova es mantenen ara en aïllament domiciliari.
El brot es va detectar fa escassos dies, quan van aparèixer dos casos de Covid entre el personal de l'àrea de consultes, fet que va obligar el centre hospitalari a activar el protocol i a iniciar un cribratge entre la resta de professionals de l'àrea.
Per altra banda, hi ha un segon brot actiu a l'Hospital de Mataró, que afecta en aquest cas a 3 pacients de la Unitat d'Hospitalització 2. Aquest brot es va detectar dilluns i des del centre afirmen que totes les proves que s'han fet per ara, a la resta de pacients i de personal que hi ha estat en contacte directe han donat negatives.

Informa: A.Gual