Rodalies adapta el servei a la falta de demanda

Rodalies de Catalunya oferirà el 66% del servei els dies laborables des d'avui dimecres. Pel que fa a dissabtes i festius, l’oferta es reduirà a la meitat respecte del servei habitual. En els darrers dies la demanda s’ha vist reduïda en un 95%. Per aquest motiu, i amb la voluntat de complir amb el nivell d’ocupació recomanada per les autoritats sanitàries, un terç de la capacitat màxima, es redimensiona el servei. A hores d’ara, es desaconsella viatjar exepte per raons inajornables o d’extrema necessitat.

La línia RG1 comparteix recorregut amb trens de l’R11 i la línia del Maresme, la R1. A les línies R7, RG1 i RT1 no es prestarà servei. Els usuaris de la línia RT1 disposen de serveis de les línies R14, R15 i R16 per desplaçar-se entre Tarragona, Vilaseca i Reus. A la línia R7 la Universitat Autònoma de Barcelona està tancada i la resta d’estacions estan servides per l’R4.

Pel que fa a Renfe, i pels els mateixos motius, es redueix la seva oferta de serveis comercials d’Ave i Llarga distància del 50% actual fins al 30%.

Informa: C.Sánchez