Punts de llibre de xocolata, la nova iniciativa de "Les Bates blanques"

Les xocolatines es poden trobar a la pastisseria Uñó i a la llibreria Maresme

El projecte “Les bates blanques” engega una nova iniciativa per recaptar diners en la investigació del càncer colorectal. En el marc de la diada de Sant Jordi, s’han posat a la venda uns punts de llibre de xocolata, que són idèntics als del llibre “Les bates blanques”. Aquestes xocolatines es poden trobar a la pastisseria Uñó, que ha estat l’encarregada de fabricar-les. Avui a la tarda, també es poden trobar a la llibreria Maresme. Aquesta iniciativa solidària està encapçalada per la Imma Folch, vídua de Xavier Giribés, qui va iniciar el projecte quan es trobava afectat per aquest tipus de càncer.

Hem seguit volent aportar a la investigació, i aprofitant la diada de Sant Jordi vam pensar que seria una bona idea reproduir exactament el mateix punt del llibre "Les Bates blanques" en forma de xocolata. La pastisseria Uñó és qui ens ha fet aquest punt de llibre i, a més a més, la idea és tant seguir aportant com impulsar els llibres.

-Imma Folch, vídua de Xavier Giribés

Aquesta és una iniciativa més dins del projecte “Les Bates blanques”, que es va iniciar amb el llibre que porta el mateix nom, i que, de forma autobiogràfica, narra les memòries de Xavier Giribés durant la seva lluita contra el càncer colorectal. Giribés va contraure la malaltia l’any 2009, als 50 anys, i va perdre la vida el juliol del 2016, després d’una llarga lluita. El llibre es pot trobar durant tot el dia a la llibreria Márquez, Dòria llibres, la llibreria Maresme, l’Abacus i el Tramvia. Fora de Mataró, es pot trobar a la parada “Amics de Can Ruti” de Badalona i a la llibreria Claret de Barcelona.

 

Informa: R.Casanova