VOX aposta per la lluita contra les ocupacions i immigració il·legals

La formació encapçalada per Mónica Lora a Mataró, també proposa frenar l’augment d’impostos municipals, crear nous llocs de treball i prioritzar les ajudes socials pels ciutadans nacionalitzats.

Fotografia: acte de VOX a la plaça de Rocafonda (tvmataró)

En aquesta campanya, Vox Mataró ha canviat els grans actes polítics per les trobades als barris, de vegades amb la participació d’algun membre de la cúpula del partit. En aquest sentit, la seva candidata, Mónica Lora, ha rebut a la capital del Maresme personalitats de la formació com ara Joan Garriga.

Amb la mirada posada als comicis d’aquest proper diumenge, l’alcaldable de la formació defensa alguns dels pilars del seu programa electoral. Un d’ells és combatre les ocupacions i la immigració il•legals. Per assolir-ho, proposen la creació d’una Unitat d’Acció Ràpida a la Policia Local i una Regidoria de la Família, entre d’altres.

Des del partit tenen plena confiança en entrar per primera vegada a l’Ajuntament de Mataró i ser un partit que condicioni les polítiques dels propers 4 anys.

Mónica Lora (alcaldable de VOX a Mataró): Els nostres eixos principals són frenar l’augment injustificat d’impostos municipals, donar suport a la creació de llocs de treball, prioritzar les ajudes socials per la gent de casa i que, sobretot, no siguem més una ciutat sense llei. Som de les ciutats d’Espanya que més ocupacions il·legals té.

Joan Garriga (portaveu de VOX al Parlament): Entrarem amb força perquè tenim una gran candidata i un gran projecte. Hi ha dos models: el que representen la resta de partits i nosaltres. Els que no volen controlar la immigració i els que volem controlar-la. Els que volen seguir ‘despilfarrant’ els diners de tots amb malbaratament en feminismes i els que volem recolzar les famílies i el comerç local. A les últimes eleccions ja vam treure més d’un 10%, més de 4.500 vots. Jo crec que entrarem amb força, serem decisius i es notarà.

D’altra banda, al llarg de la campanya electoral, la candidata de VOX, Mónica Lora, ha denunciat un intent d’agressió mentre estava en una de les carpes de la seva formació a la plaça de Rocafonda. Els fets es van produir el dia 16 de maig. Va ser llavors quan un home l’hauria increpat a ella i la resta de membres del seu partit. Aquest dimecres s’ha celebrat un judici ràpid al Jutjat de Mataró contra aquest home que està acusat d’un delicte lleu de lesions i danys amb l’agreujant de discriminació ideològica. La fiscalia li demana 360 euros de multa. Per la seva banda, VOX exercint el paper d’acusació particular, li reclama una sanció de 2.250 euros.