'A tres regidors hi arribarem amb tota seguretat'

El candidat de Mataró ens Mou, Quim Fernàndez, diu a l'entrevista de tvmataró que la seva no és una llista ni d'esquerres, ni de dretes i que no té cap dubte que formaran part del pròxim Ajuntament

El veredicte arribarà el dia 28 de maig, però el candidat de Mataró ens Mou, que ha obert aquest dimarts el cicle d'entrevistes de tvmataró als alcaldables de les formacions polítiques amb drets electorals i representació a l'Ajuntament, ho té clar. No es plantegen cap altre escenari que no sigui formar part del pròxim consistori mataroní. Tant és així que el cap de llista, Quim Fernàndez, ha assegurat que es veuen amb cor d'arribar a tres regidors. La clau serà la participació i arribar, com a mínim, al 5% dels vots. Un topall que sembla més accessible que en altres ocasions.

Fernàndez ha insistit a dir que la seva és una candidatura transversal i que no es pot definir de forma genèrica si és d'esquerra o de dreta.

Quim Fernàndez, candidat de Mataró ens Mou: Jo puc dir el que soc i sempre m'he considerat un socialdemòcrata i una persona de centreesquerra, però Montse Morón, que és la número 3 i ara independent, va estar a les files de Podem.

El candidat ha assegurat que al marge de les ideologies individuals, el que els ha unit és la necessitat de treballar plegats per la ciutat.

Quim Fernàndez, candidat de Mataró ens Mou: El diàleg i l'acord són fonamentals en política i ho hem fet primer a casa nostra

L'alcaldable ha reivindicat que Mataró ens Mou vol aglutinar el vot d'aquelles persones que es consideren "decebudes per uns partits que opten per tenir més poder que no pas per plantejar nous projectes".

Pel que fa a les propostes, Fernàndez ha anunciat que aposta per un nou teatre auditori on ara hi ha el Velòdrom i traslladar aquest equipament esportiu a la zona del Sorrall, al barri de Cerdanyola. També per soterrar la via del tren cap a l'interior de la ciutat i per convertir l'illa de Can Cruzate en un gran equipament cultural. Pel que fa al solar on s'hi havia de fer El Corte Inglés, ha defensat la necessitat de desencallar algun projecte. Tot i que els grans magatzems no s’hi instal·laran, creu que caldria trobar una nova locomotora comercial que serveixi per dinamitzar el comerç del centre de la ciutat.