Sergi Morales vol liderar la transformació de Mataró

El candidat a l’alcaldia d’En Comú Podem presenta el seu projecte a la plaça de la Muralla acompanyat de la presidenta del partit al Parlament, Jéssica Albiach.

Transformació i cohesió. Són les dues banderes que Sergi Morales ha fet onejar aquest divendres a la plaça de la Muralla, entre ventalls i barrets, durant l’acte de la seva presentació com a candidat a l’alcaldia per En Comú Podem. Davant de més de cent persones, Morales ha fet pujar la temperatura al costat de la presidenta del partit al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, però també acompanyat de Sarai Martínez, la número dos del grup municipal, i Marcos Galante, secretari de Municipalisme de la formació. Tots tres han agraït a Morales els canvis impulsats des del govern en matèria d’ocupació, empresa i economia social i han manifestat el seu suport a la candidatura. Per la seva banda, l’alcaldable, ha compartit els eixos del seu projecte de ciutat. 

Sergi Morales (candidat a l'alcaldia d'En Comú Podem): “La propera legislatura, el que és segur, és que En Comú Podem serà encara molt més decisiu del que ho és ara. Jo em presento per liderar aquest procés de transformació, perquè pensem que no hi ha cap força política a Mataró que tingui aquesta voluntat i que presenti un projecte transformador, d’esquerres i ecologista per la ciutat, que tingui la voluntat de posar la ciutat al servei de les persones, de treballar per naturalitzar-la, per una mobilitat més sostenible, per apostar per l’economia verda. Aquest és el nostre propòsit.” 

Una transformació que, segons Morales, passa per canviar el model de ciutat i una aposta per recuperar espai públic, una mobilitat sostenible i millorar la cohesió social de la ciutat. 

Informa: L.Cera