Segons Sancho, els socialistes 'no fan una llei d'ocupacions perquè no volen'

La líder de Ciutadans a l’Ajuntament afirma a l'entrevista de Mataró Ràdio que 'els socialistes diuen una cosa a Mataró i una altra a Madrid' per una 'estratègia de guanyar vots i dir a cada lloc allò que més els interessa'

La cap del grup municipal de Ciutadans, Cristina Sancho, a l'entrevista de Mataró Ràdio
La cap del grup municipal de Ciutadans, Cristina Sancho, a l'entrevista de Mataró Ràdio

La cap del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Mataró, Cristina Sancho, ha afirmat a l'entrevista de Mataró Ràdio que el partit socialista diu coses diferents sobre les ocupacions delinqüencials a l'Ajuntament de Mataró i al Congrés dels Diputats. Segons Sancho, l'any 2020 Ciutadans va presentar una proposta sobre les ocupacions al Congrés dels Diputats i els socialistes i Podem hi van votar en contra. La líder de Ciutadans considera que  l'estratègia dels socialistes és guanyar vots i per això diuen a cada lloc allò que els més els interessa.

CRISTINA SANCHO   
És una màquina electoral i l'única estratègia és guanyar vots i dir a cada lloc allò que l'interessa. Llavors, aquí a Mataró el problema és l'ocupació, i el que l'interessa dir és que s'ha de canviar la llei. Però a Madrid, el mateix partit que està a Mataró no vol canviar la llei, no vol endurir les penes. Llavors, no entenc el partit socialista, si es diu socialista de Mataró, si és un altre partit socialista, si viuen en mons diferents. Jo això els hi dit moltíssimes vegades al partit socialista: sou vosaltres els que heu de canviar la llei. Si no la canvieu és perquè no voleu. 

Sobre l'ocupació de l'antiga escola Menéndez y Pelayo, Sancho ha conclòs que "no es pot acceptar el xantatge d'una associació d'agafar-se la llei per la seva banda i ocupar un espai" i que han de marxar, i sinó, hi ha mecanismes legals per desocupar i s'han d'utilitzar.